Wanneer u vanwege ziekte, lichamelijke beperkingen of andere redenen niet in staat bent om naar de kerk te gaan, hoeft dat nog niet te betekenen dat u uw kerkdiensten moet missen. Dankzij Kerkdienstgemist.nl kunt u altijd en overal online een kerkvideo bekijken of live naar een preek kijken. Gewoon via de website of via de app op uw smartphone of tablet.

Zoek uw kerk:

 

Een nieuwe kerk bij ons aanmelden?

Neem Abonnement

Hoe kan ik een kerkvideo kijken?

Online kerkvideo kijken is heel gemakkelijk bij Kerkdienstgemist.nl. U kunt zich gratis registreren, waarna u van ons een e-mail met uw inloggegevens ontvangt. Vervolgens kunt u waar en wanneer u maar wilt kerkvideo kijken. Bij elke kerkvideo staat informatie over de kerk vermeld, evenals wanneer de volgende uitzending zal plaatsvinden. Zo hoeft u dus nooit meer een dienst te missen en kunt u ook eerdere uitzendingen terugkijken.

Kan ik ook zelf een kerkvideo uitzenden?

Ja, dat kan! Uw kerkgemeente wil er natuurlijk voor iedereen zijn, ook voor de mensen die door ziekte, fysieke beperkingen of andere omstandigheden niet in staat zijn om naar de kerk te gaan. Daarom biedt Kerkdienstgemist.nl u de mogelijkheid om audio en video opnames van uw kerkdiensten online uit te zenden. U kunt hiervoor een kerk-abonnement bij ons afsluiten. Kerkvideo uitzendingen, opnames en kijkers kunt u dan gemakkelijk zelf beheren via uw eigen account op Kerkdienstgemist.nl.

Waarom Kerkdienstgemist.nl?

  • Kerkvideo kijken waar en wanneer u maar wilt
  • Registreren is helemaal gratis en vrijblijvend
  • In verbinding met 1400 kerken in Nederland en daarbuiten
  • Een mobiele app voor iOS en Android toestellen