Kerkdienstgemist.nl staat in verbinding met meer dan duizend kerken in Nederland en daarbuiten. Via onze website of de mobiele app kunt u live preken luisteren en uitzendingen terugluisteren, waar en wanneer u maar wilt. Bovendien heeft u bij steeds meer kerken de mogelijkheid om ook mee te kijken met de kerkdiensten. U hoeft nooit meer een uitzending te missen!

Zoek uw kerk:

 

Een nieuwe kerk bij ons aanmelden?

Neem Abonnement

Hoe werkt het?

U kunt zich gratis registreren als gebruiker op Kerkdienstgemist.nl. U ontvangt dan uw inloggegevens per e-mail. Vervolgens kunt u inloggen op de website en uw voorkeurs-kerken bewaren, zodat u altijd gemakkelijk uw kerkdiensten terug kunt vinden. U kunt preken luisteren en kijken via de website, of de mobiele app voor iOS of Android downloaden; hiermee kunt u gemakkelijk preken luisteren en kijken via uw smartphone of tablet.

Kerk aanmelden

Om opnames van uw kerk online beschikbaar te stellen, kunt u een kerk-abonnement afsluiten bij Kerkdienstgemist.nl. Via uw account kunt u dan de uitzendingen zelf beheren. Kiest u voor zelf aanmelden, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de aansluiting van de nodige geluidsapparatuur. De meeste kerken kiezen er echter voor om de aansluiting door één van onze servicepartners te laten verzorgen. Zo weet u zeker dat de installatie naar behoren wordt uitgevoerd en online preken luisteren voor uw kerkgangers een aangename ervaring wordt.

Waarom Kerkdienstgemist.nl?

  • Preken luisteren en kijken
  • App voor iOS en Android
  • Gratis registreren
  • 1400 kerken