Maak kennis met Kerkdienstgemist.nl en bekijk of beluister honderden preken online in Nederland en daarbuiten! U kunt eenvoudig zoeken op kerken in uw buurt of op kerkgenootschappen, of direct naar de dienst van uw eigen kerk kijken of luisteren. Ideaal voor wie om wat voor reden dan ook niet fysiek in staat is om zijn of haar kerkdiensten bij te wonen.

Zoek uw kerk:

 

De uitzendingen van uw kerk online zetten?

Neem Abonnement

Preken online luisteren

Preken online luisteren is heel gemakkelijk bij Kerkdienstgemist.nl. U kunt zich gratis registreren, waarna u van ons een e-mail met uw inloggegevens ontvangt. Vervolgens kunt u direct uw kerk-voorkeuren opslaan en preken online luisteren en bekijken. Bij elke kerkdienst staat informatie over de kerk vermeld, evenals wanneer de volgende uitzending zal plaatsvinden. Zo hoeft u dus nooit meer een dienst te missen en kunt u ook eerdere uitzendingen terugluisteren.

Preken online uitzenden

Kerkgenootschappen willen er graag voor al hun volgelingen zijn. Ook voor degenen die door ziekte, lichamelijke beperkingen of andere omstandigheden niet in staat zijn om naar de kerk te gaan. Daarom biedt Kerkdienstgemist.nl u de mogelijkheid om uw preken online uit te zenden. U kunt hiervoor een kerk-abonnement bij ons afsluiten. Uitzendingen, opnames en luisteraars kunt u dan eenvoudig zelf beheren via uw eigen account op Kerkdienstgemist.nl.

De voordelen van preken online luisteren via Kerkdienstgemist.nl

  • Nooit meer een kerkdienst missen
  • Mobiele app voor iOS en Android
  • Voor alle kerkgenootschappen
  • Live uitzendingen en archief opnames