Met Kerkdienstgemist.nl kunt u altijd en overal rechtstreeks naar preken online luisteren. Opnames van de kerkdiensten zijn direct na de dienst beschikbaar en kunnen dus ook later teruggeluisterd worden. Handig voor als u aan huis gebonden bent, in het buitenland zit of in het ziekenhuis ligt. Dankzij Kerkdienstgemist.nl hoeft u nooit meer een kerkdienst te missen.

Zoek uw kerk:

 

Live preken uitzenden?

Neem Abonnement

Kerken Zoeken

Kerkdienstgemist.nl heeft verbinding met 1400 kerken, zowel in Nederland als daarbuiten. U kunt kerken zoeken op kerknaam, kerkgenootschap, plaats, provincie of land. Maar u kunt de zoekopdracht ook verfijnen op audio of video opnames. U kunt bij veel kerken namelijk niet alleen preken online luisteren, maar ook bekijken. Het is ook mogelijk om opnames direct te delen via Facebook, Twitter of Tumblr.

Preken online luisteren, hoe doe ik dat?

Voor preken online luisteren hoeft u geen account te hebben op Kerkdienstgemist.nl. Wel kunt u zich registreren voor een gratis account. U kunt dan als gebruiker inloggen op de website en uw voorkeurs-kerken bewaren, zodat u de volgende keren niet meer hoeft te zoeken. Via de site of de app kunt u direct live kerkdiensten luisteren, of kerkdiensten luisteren die al hebben plaatsgevonden.

Waarom preken online luisteren via Kerkdienstgemist.nl?

  • Preken online luisteren waar en wanneer u maar wilt
  • Registreren is helemaal gratis en verplicht u tot niets
  • In verbinding met 1400 kerken in Nederland en daarbuiten
  • De mobiele app is geschikt voor iOS en Android